Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en makul paha politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve uygun yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Montaj sürecinde teknik olarak tüm kurallara makul şekilde yerleştirilen hareketsiz kanatlı yangın bapsı, dünyaarı akıllıca açılacak şekilde kullanılır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın vasıtasız yapı dışına açılması gerekir.

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedili bir perese simultane insanların yavaş bir itmesi ile içeriden hariçya harbi açılmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda kompetan personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu kırmızda;

Yangın bapsı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu Yangın Merdiveni Kapısı kapı fitilleri kullanılır.

Genel amacı insanoğluın binayı pert gıyaben vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde Yangın Merdiveni Kapısı yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri taraf hileır.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince değişiklik göstermektedir. Ederı etkileyen bel kemiği etken kapının hınçe metanet seviyesidir. Bu ateşe dayanıklılık seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın bapsı kesinlikle hizmet dokumalmalıdır? Yangın bapları prezantabl bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının meselelevselliğini ve yangın dayanıklılığını sahip olmak için önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrolör edilmesi, kapının tamam bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin muhakkak bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip olduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının kontrol edilmesini derunerir. Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve sorunaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel gestalt anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya sevap birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu Yangın Kapısı menteşelerin esenlıklı çdüzenışması ve kapıyı aptal kapatması gerekir.

Montaj: Yangın bapsı, harbi şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

çoğunlukla yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, akse anlarında insanların yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Report this wiki page